امتیـاز شما بـه این آموزش چنده؟

( 23 رای _ مـیانگین : قیمه نذری برای 50 نفر 4٫04 از 5 )

قیمـه نذری | قیمـه برای ۵۰ نفر | قیمـه برای ۱۰۰ نفر | قیمـه برای ۲۰۰ نفر | قیمـه برای ۵۰۰ نفر | قیمـه برای ۱۰۰۰ نفر | قیمـه محرم | قیمـه نذری به منظور ۵۰ نفر | قیمـه نذری به منظور ۱۰۰ نفر | قیمـه نذری به منظور ۲۰۰ نفر | قیمـه نذری به منظور ۵۰۰ نفر | قیمـه نذری به منظور ۱۰۰۰ نفر 

قیمـه یکی از خورشت های ایرانی هست که درون محرم نیز بـه عنوان قیمـه نذری طبخ مـی شود.

معمولا قیمـه نذری به منظور ۵۰ نفر، قیمه نذری برای 50 نفر قیمـه نذری به منظور ۱۰۰ نفر، قیمـه نذری به منظور ۲۰۰ نفر، قیمـه نذری به منظور ۵۰۰ نفر، قیمـه نذری به منظور ۱۰۰۰ نفر متداول است.

با آموزش قیمـه نذری همراه ما باشید.

این مقدار مواد به منظور قیمـه نذری به منظور ۵۰ نفر مـی باشد. قیمه نذری برای 50 نفر درون ادامـه به منظور تهیـه مقدار بیشتر قیمـه توضیح خواهیم داد.

قیمـه به منظور ۵۰ نفر | قیمـه نذری به منظور ۵۰ نفر | طرز تهیـه قیمـه به منظور ۵۰ نفر | طرز تهیـه قیمـه نذری به منظور ۵۰ نفر | قیمـه محرم | قیمـه مجلسی | طرز تهیـه قیمـه مجلسی

برای تهیـه قیمـه نذری از شب قبل لپه را خیس کنید. قیمه نذری برای 50 نفر چند ساعت خیس بخوره کافیـه.

گوشت رو از روز قبل پاک کرده و خورد کنید.

روز پخت قیمـه، دیگ مناسب رو انتخاب کنید.

به مقدار مناسب روغن داخل دیگ بریزید.

مقدار روغن بـه قدری باشـه کـه کمـی از کف دیگه بالاتر بیـاد.

اول گوشت خورد شده رو داخل دیگ بریزید.

کمـی تفت دهید.

سپس پیـاز خلال شده رو بـه گوشت اضافه کنید.

خوب کـه تفت خوردن و گوشت رنگش عوض شد، و پیـاز نرم شد کافیـه.

لپه ای کـه خیس کرده بودین آبکشی کنید.

لپه رو بـه مواد اضافه کنید.

کمـی لپه رو تفت بدین. بـه تقت زیـادی نیـاز نداره.

به مقدار مناسب زردچوبه و کمـی فلفل بـه مواد بزنید و خوب هم بزنید.

بعد رب رو بـه مواد اضافه کنید و هم بزنید.

سپس بـه مقدار مناسبی آب درون دیگ بریزید.

بعد از جوش اومدن آب خورش، زیر دیگ رو کم کنید.

اجازه بدین کـه خورشت بپزه و جا بیـافته.

زمانی کـه گوشت پخت، تقریبا نیم ساعت آخر پخت، زعفرون دم کرده، لیمو عمانی و نمک بـه خورش بزنید.

بعد از اینکه خورش کاملا جا افتاد، زیرش رو خاموش کنید.

برنج رو آبکشی کنید و دم بذارید.

سیب زمـینی های خورد شده را سرخ کنید.

در نـهایت برنج، خورش و سیب زمـینی سرخ شده را درون ظرف های مناسب بریزید.

فوت و فن خورش قیمـه | ادویـه قیمـه | چاشنی قیمـه | نوع گوشت قیمـه | استفاده از دنبه درون قیمـه 

نوع گوشت قیمـه بـه شما بستگی دارد. مـی تونید از گوشت ، گوشت و حتی گوشت استفاده کنید. اما خب مسلما گوشت ی خورش را خوشمزه تر مـی کنـه.

اندازه تکه های گوشت خورش بـه سلیقه شما بستگی داره.

اگه از گوشت ی استفاده مـیکنید حتما تکه های گوشت رو کمـی بزرگ بردارید. چون گوشت ی حاوی چربی هست و موقع پخت کوچک مـیشـه.

مـیزان استفاده از روغن تهیـه خورش نیز سلیقه ای است.

اگه دوست دارید خورشتتون روغن زیـادی داشته باشـه مـی تویند از روغن بیشتری استفاده کنید اما من توصیـه نمـیکنم.

اگه اول پیـاز رو تفت بدین و بعد گوشت اصلا درست نیست. اینطوری موقع تفت گوشت، پیـاز مـی سوزه.

از زردچوبه بـه مقداری استفاده کنید کـه رنگ گوشت تغییر کنـه.

استفاده از زعفرون کاملا اختیـاری هستش. اما ریختن زعفرون قیمـه رو خوشمزه تر مـی کنـه.

به عنوان ادویـه قیمـه مـی تونید از دارچین هم استفاده کنید. قبل از اضافه رب، مقداری دارچین بـه موادتون بزنید. خوشمزه مـیشـه.

در مواد اولیـه دنبه هستش. استفاده از دنیـه هم اختیـاریـه. اگه مایل بـه استفاده بودین، موقع تفت گوشت و پیـاز آنرا اضافه کنید.

دنبه خورش رو خوشمزه تر مـی کنـه. اگه خواستین از دنبه استفاده کنید، مقدار روغن رو کم کنید.

مـی تونید از سیب زمـینی های خلالی آماده هم استفاده کنید.

قیمـه به منظور ۱۰۰ نفر | قیمـه نذری به منظور ۱۰۰ نفر | طرز تهیـه قیمـه به منظور ۱۰۰ نفر | طرز تهیـه قیمـه نذری به منظور ۱۰۰ نفر | قیمـه محرم | قیمـه مجلسی | طرز تهیـه قیمـه مجلسی

برای تهیـه قیمـه به منظور ۱۰۰ نفر، مـی تونید از همـین دستور استفاده کنید.

فقط کافیـه مقدار مواد اولیـه را دو برابر کنید.

قیمـه به منظور ۲۰۰ نفر | قیمـه نذری به منظور ۲۰۰ نفر | طرز تهیـه قیمـه به منظور ۲۰۰ نفر | طرز تهیـه قیمـه نذری به منظور ۲۰۰ نفر | قیمـه محرم | قیمـه مجلسی | طرز تهیـه قیمـه مجلسی

برای تهیـه قیمـه به منظور ۲۰۰ نفر، مـی تونید از همـین دستور استفاده کنید.

فقط کافیـه مقدار مواد اولیـه را ۴ برابر کنید.

قیمـه به منظور ۵۰۰ نفر | قیمـه نذری به منظور ۵۰۰ نفر | طرز تهیـه قیمـه به منظور ۵۰۰ نفر | طرز تهیـه قیمـه نذری به منظور ۵۰۰ نفر | قیمـه محرم | قیمـه مجلسی | طرز تهیـه قیمـه مجلسی

برای تهیـه قیمـه به منظور ۵۰۰ نفر، مـی تونید از همـین دستور استفاده کنید.

فقط کافیـه مقدار مواد اولیـه را ۱۰ برابر کنید.

قیمـه به منظور ۱۰۰۰ نفر | قیمـه نذری به منظور ۱۰۰۰ نفر | طرز تهیـه قیمـه به منظور ۱۰۰۰ نفر | طرز تهیـه قیمـه نذری به منظور ۱۰۰۰ نفر | قیمـه محرم | قیمـه مجلسی | طرز تهیـه قیمـه مجلسی

برای تهیـه قیمـه به منظور ۱۰۰۰ نفر، مـی تونید از همـین دستور استفاده کنید.

فقط کافیـه مقدار مواد اولیـه را ۲۰ برابر کنید.

قیمـه به منظور ۱۰ نفر | طرز تهیـه قیمـه به منظور ۱۰ نفر

برای تهیـه قیمـه به منظور ۱۰ نفر، مـی تونید از همـین دستور استفاده کنید.

فقط کافیـه مقدار مواد اولیـه را یک پنجم (۱/۵) کنید.

قیمـه به منظور ۵۰ نفر, قیمـه به منظور ۱۰۰ نفر, قیمـه به منظور ۲۰۰ نفر, قیمـه به منظور ۵۰۰ نفر, قیمـه به منظور ۱۰۰۰ نفر, قیمـه محرم, مواد لازم به منظور قیمـه نذری,قیمـه نذری به منظور ۵۰ نفر, قیمـه نذری به منظور ۱۰۰ نفر, قیمـه نذری به منظور ۲۰۰ نفر, قیمـه نذری به منظور ۵۰۰ نفر, قیمـه نذری به منظور ۱۰۰۰ نفر, طرز تهیـه قیمـه به منظور ۱۰ نفر, طرز تهیـه قیمـه به منظور ۵۰ نفر, طرز تهیـه قیمـه به منظور ۱۰۰ نفر, طرز تهیـه قیمـه به منظور ۲۰۰ نفر, طرز تهیـه قیمـه به منظور ۵۰۰ نفر, طرز تهیـه قیمـه به منظور ۱۰۰۰ نفر, طرز تهیـه قیمـه نذری به منظور ۵۰ نفر, طرز تهیـه قیمـه نذری به منظور ۱۰۰ نفر, طرز تهیـه قیمـه نذری به منظور ۲۰۰ نفر, ادویـه قیمـه, طرز تهیـه قیمـه خوشمزه, ادویـه مخصوص قیمـه نذری, تزیین خورش قیمـه

تهیـه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آمورش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب http://chashnee.ir/?p=8715




[قیمـه به منظور 50 نفر | قیمـه نذری | طرز تهیـه قیمـه نذری و مجلسی ... قیمه نذری برای 50 نفر]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Thu, 19 Jul 2018 21:25:00 +0000